user
Hande Erçel’in cesur tarzı sosyal medyada olay oldu

Sıradaki içerik:

Hande Erçel’in cesur tarzı sosyal medyada olay oldu

e
sv

Yasemin Allen ve Erdal Kaya’nın aşkı kısa sürdü

48 okunma — 02 Haziran 2024 07:25

Oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz Mart ayında gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırmıştı. Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Yasemin Allen’ın sürpriz birlikteliği sona erdi.

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun kızı Yasemin Allen (34), eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yaşadığı aşkı kısa sürede sonlandırdı. İngiliz asıllı Türk oyuncu Allen, ilişkisini sosyal medyada da paylaşmıştı. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi ve ayrılık kararı aldılar.

Yasemin Allen ve Erdal Kaya, ayrılığın ardından sosyal medyada birlikte yer aldıkları tüm fotoğrafları sildiler ve birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Daha önce bir takipçisinin “Abi bu sefer yenge desek kızmazsın herhalde?” sorusuna “İlk defa onay veriyorum bu muhabbete. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz” yanıtını veren Erdal Kaya, böylece aşkını itiraf etmişti.

Ancak, bu büyük aşktan geriye sadece anılar kaldı. İkilinin ayrılık kararı hayranlarını üzdü ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kaynak:Gecce.com

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.