user
BURHANİYE BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ

Sıradaki içerik:

BURHANİYE BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ

e
sv

BAÜN İLE ÖZBEKİSTAN’DAN İŞBİRLİĞİ ADIMLARI

69 okunma — 31 Mayıs 2024 07:25

Balıkesir Üniversitesi ile Özbekistan Devlet İnovasyon Geliştirme Kurumu Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Özbekistan’da gerçekleştirdiği programı kapsamında Özbekistan Devlet İnovasyon Geliştirme Kurumu Başkanı Sharof Rajabbayev Raximberdiyevich ile bir araya geldi.

Bilim Finansmanı ve İnovasyon Destek Fonu Direktörü Jonibek Tavakalov, Gülistan Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zokir Mamirovich Zikriyayev ve Bakan Danışmanı Fazilat Shukurovna Qodirova’nın da yer aldığı görüşmede kurumlar arası protokol imzalanarak, Teknopark ve Teknokentler arasında iş birlikleri ile personel staj ve değişimi konusunda iş birliği yürütülmesi planlandı. Protokol ile genç bilim insanlarının kısa süreli bilimsel stajlara gönderilmesi, uluslararası bilimsel konferansların iş birliği içinde düzenlenmesi ve ajans bünyesindeki İnovasyon Teknoparkı ve Balıkesir Üniversitesi Teknoparkı arasında karşılıklı iş birliği yapılması konularında iş birliği sağlanması kararlaştırıldı.

Özbekistan Devlet Devlet İnovasyon Geliştirme Kurumu Başkanı Sharof Rajabbayev Raximberdiyevich ayrıca Ekim ayında bölge ülkeleri içerisindeki en büyük Teknopark ve İnovasyon fuarına Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerini ve Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu da davet etti.

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.