REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SON DAKİKA

Zımba Gazetesi

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Cüneyt Özdemir’i isyan ettirmişti! Akın akın Türkiye’ye geliyorlar

Bir süredir yaşamını Amerika’da sürdüren Gazeteci Cüneyt Özdemir’in tedavisi için Türkiye’yi tercih etmesi, Türkiye’nin sağlık sektöründe ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu başarı Türkiye’yi son yıllarda dünyanın en fazla rağbet gören sağlık turizmi noktalarından biri haline getirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Cüneyt Özdemir’i isyan ettirmişti! Akın akın Türkiye’ye geliyorlar
09 Mart 2020 - 9:57
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gazeteci Cüneyt Özdemir Amerika Birleşik Devletleri’nde tedavi için gittiği hastanede 4 ay sonrasına randevu vermesine isyan etmişti. Özdemir, daha sonra tedavi için Türkiye’ye gelerek tedavisini 15 gün içinde yaptırdığını dile getirerek Türkiye’deki sağlık sistemini övmüştü. Olayı Youtube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşan Özdemir, sosyal medya üzerinden linçe uğramıştı. Bu olay Türkiye’deki sağlık turizminin son durumunu akıllara getirdi.

TÜRKİYE 5. SIRADA YER ALIYOR

Sağlık turizminde Türkiye, ABD, Almanya, Tayland ve Hindistan’dan sonra 5. sırada yer alıyor. Sağlık Turizmi Daire Başkanlığı, medikal turizmi geliştirmek için Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulmuş ve çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti döneminde projelendirilen ve hayata geçirilen şehir hastaneleri de sağlık turizmi için uygun altyapılı kamu hastanesi eksiğini kapatma yolunda önemli bir etki yapıyor.

CÜNEYT ÖZDEMİR NE DEMİŞTİ

Yurt dışında tedavi olmak için bir hastaneye giden Cüneyt Özdemir’in, “Tedavi için bana 4 ay sonraya gün verdiler, ki sağlık sigortamız olmasına rağmen. Yine bana diyeceksiniz ki ‘Cüneyt yandaşa bağladı’ ama pek çok insan daha basit ve kolay olduğu için Türkiye’ye gitmeyi tercih ediyor.” ifadelerini kullandığı video sosyal medyada gündem oldu.

SAYI 648 BİNE YAKLAŞTI

Hal böyleyken Türkiye’ye tedavi olmak için gelen hastaların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın son verilerine göre, sağlık turizmi kapsamında 2016 yılında 331 bin 724 kişi Türkiye’yi ziyaret ederken bu sayı 2018 yılında 553 bin 527, 2019 yılı ilk 10 ayda ise 647bin 500’e ulaştı. Özellikle Balkanlar, Türki cumhuriyetler ve Orta Doğu’dan hasta Türkiye’yi ziyaret eden hastalar sadece basit hastalıkların tedavisi için değil kanser gibi ciddi hastalıkların tedavisi için de Türkiye’yi tercih ediyor. 

100 MİLYAR DOLARLIK PAZAR

Dünyada 10 milyondan fazla insanın tıbbi sebeplerle seyahat ettiği ve yaklaşık 100 milyar dolarlık cironun elde edildiği bu dönemde, Haber7.com olarak ülkemize sağlık turizmi için gelmiş, tedavisi devam eden uluslararası hastalarla konuştuk ve görüşlerini aldık. Aynı zamanda Kardiyolog Prof. Dr. Bilal Boztosun, Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Dilek Ünal ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Semih Ayanoğlu ile sağlık turizmi için gelen hastaların durumları, çalıştıkları kurumun koşulları, verilen hizmetlerin kalitesi üzerine röportajlar gerçekleştirdik.

HER ŞEY NORMAL ÇÜNKÜ TÜRKİYE’YE GİTTİM

Sağlık turizmi alanında diğer ülkelerle karşılaştırıldığında Türkiye’nin inanılmaz seviyelerde olduğuna belirten Kardiyalog Prof. Dr. Bilal Boztosun, “İnsanların Türkiye’de belki biraz sıkıntı yaşadığı şehir hastanelerinin özellikle Avrupa’nın üst düzey ülkelerinde olmadığını görüyorsunuz. Altyapı ve teknik imkânlara baktığınızda, bazen Almanya’ya veya başka bir ülkeye gidiyorsunuz, “Bizim ülkemizdeki imkânlarla buradakiler kıyaslanamaz” diyorsunuz. Yani o kadar üst seviyede” dedi. Avrupa ülkelerinde yaşanan sıkıntılara değinen Boztosun, “Geçenlerde, Hollanda’dan Türk bir hasta göğüs ağrısıyla doktora gidiyor, 3 ay sonrasına gün veriyorlar. Hani internetten, televizyondan biliyorsunuzdur, Cüneyt Özdemir ile ilgili bir şey olmuştu. Ondan 2-3 ay önce bu başımıza geldi. Hasta göğüs ağrısıyla ilk gittiğinde önce ilaç yazıyorlar, bir kardiyoloğa ulaşması ancak 3 ay sonra. Ondan sonra hasta Türkiye’ye geldi, biz anjiyosunu yaptık, stentini taktık. 3 ay sonra muayene zamanı geldiğinde doktor diyor ki, “Senin her şeyin normal.” “Evet her şeyim normal çünkü Türkiye’ye gittim bana stent taktılar” diyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Irak, Suriye, Libya, Fas, Tunus, Cezayir ve Mısır’dan hastalar geldiği bilgisini veren Boztosun, “Çok yetişmiş insan gücü aynı zamanda teknoloji ile buluşuyor. Hasta geldiği zaman en iyisi neyse onu yapıyoruz. Hasta için en uygunu cerrahi işlemse cerrahi, stent balon uygunsa stent balon. “Ben en iyisini yaparım” değil, hasta için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

KENDİ ÜLKELERİNDEYMİŞ GİBİ HİZMET VERİYORUZ

Sağlık hizmetlerine ulaşamayan ülkelerden gelen hastalarına sanki kendi ülkelerindeymiş gibi hizmet verdiklerini aktaran Radyasyon Onkoloji Bölümünden Doç. Dr. Dilek Ünal, “Hastalarımız çok memnunlar. Kendilerini burada evlerinde hissediyorlar. Çünkü biz inanıyoruz ki dilin, dinin hiçbir önemi yok. Hastalara dokunmakla, gözle, temasla bunu ne kadar geçirebiliyorsanız, yani bu hissi ne kadar iyi verebiliyorsanız onlar kendilerini o kadar rahat hissediyorlar, şikâyetlerini o kadar iyi anlatabiliyorlar. Siz de o kadar iyi hizmet verebiliyorsunuz” dedi. Hastaların bir kısmının ülkelerinde hiçbir şekilde sağlık hizmeti verilemeyen, teknolojik donanımları olmayan ülkelerden geldiği bilgisin paylaşan Doç. Dr. Ünal, “Buradaki hizmet kalitesini internetten ya da basından takip ederek, yakınları, arkadaşları burada tedavi olmuş insanlar buraya geliyor. Ülkelerinden geldikten sonra çok hızlı bir şekilde tedavileri başlıyor, hastaları günler içerisinde tedavi ediyoruz. Hızlı bir şekilde tedavilerini tamamlayıp ülkelerine geri gönderiyoruz” şeklinde konuştu. Ünal, tedaviden sonra hasta takibinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Çoğu hastamızda mail yoluyla yazışıyoruz. Nasıl olduklarını, şikâyetlerini bize anlatıyorlar. Biz onlara mail yoluyla dönüyoruz. Yapmaları gerekeni söylüyoruz. Gelmeleri gerekiyorsa tekrar davet ediyoruz” ifadelerini sözlerine ekledi.

ÖZELLİKLE SAVAŞ OLAN ÜLKELERDEN HASTALARI TEDAVİ EDİYORUZ

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı doç. Dr. Semih Ayanoğlu ise, “Spor yaralanmaları sıklıkla karşımıza çıkıyor. Diz, omuz, ayak bileği, büyük eklemlerdeki spor yaralanmalarına bağlı olarak kıkırdak sorunlarının tedavi edilmesi ve özellikle dizde ön çapraz bağ kopukluğuna bağlı olarak bağ tamirlerinin yapılması sık uğraştığımız hastalık grupları içerisinde yer almakta. Ortopedinin her alt branşıyla ilgili hasta gruplarımız var. Bunların içerisinde yoğunluğu oluşturan, özellikle Libya’dan ya da savaş olan ülkelerden, o bölgede tedavisi yapılmış ama başarılı olamamış ya da daha kompleks hale gelmiş savaş yaralanmalarını tedavi ediyoruz. Balkanlardan özellikle kas iskelet sistemi muskuloskeletal bölgedeki kanser hastalarının tedavisini yapıyoruz. Tümör protezleri yapıyoruz. Kemik kanserleri içerisinde çocukluk döneminde en sık gözüken osteosarkom, Ewing sarkomu gibi yaşamı oldukça tehdit eden, sadece ortopedi değil, onkoloji ile ortak çalışmamızla multidisipliner olarak tedavi ettiğimiz hastalarımız var. Bu hastaların öncelikle kemoterapisi yapılıyor, daha sonra bizler onların kas iskelet sistemindeki tümörlü dokunun çıkarılması ve protez uygulamalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ BİR AVANTAJI VAR

Türkiye’nin sağlık turizminde konum olarak avantajına dikkat çeken Medipol Mega Üniversite Hastanesi Balkan Ülkeleri Sorumlusu Mehmet Alioğlu, “Aslında ülkemiz şu an dünyada dinamik olarak 3. sırada hizmet veren bir ülke. Kurumumuz da bu anlamda ülkemize ve sağlık turizmine çok katkıda bulunan bir kurum. Hastalarımızın bizi tercih etmelerinin sebebinin başında ülkenin coğrafi konumu ve fiyat politikasının etkili olmasıdır” dedi. Dünyanın her bölge ve ülkesinden hasta kabulümüz ettiklerini belirten Alioğlu, “Balkan hastalarının ülkemizi tercih etmelerinin sebebi, Türkiye’ye olan sempatileri, Türkiye’deki teknolojik gelişmeleri bilmeleri, ülkelerinde bulunmayan tedavi şekillerini Türkiye’de bulabilmeleri. Birçok hasta tedavilerine ilk olarak kendi ülkelerinde başlıyorlar ancak sonuca varamıyorlar. Dolayısıyla hastalar dünyada nereye gidebiliriz, bu tedavi en iyi nerede yapılır diye arayış içine giriyorlar. Böylece kendilerine en yakın Türkiye’yi buluyorlar” şeklinde konuştu.

AVRUPA ÜLKELERİ 4 KATI FİYAT VERİYORLAR

Hastaların çoğunlukla temel branşların içerisinde onkoloji ve kendi ülkelerinde zorlukla başarılabilen birçok ameliyat için Türkiye’yi ziyaret ettiklerini dile getiren Alioğlu, “İnsanların ulaşımının kolay olduğu bir ülke olması, coğrafi konumunun, birçok ülkeye nazaran daha uygun olması. Fiyat politikasının burada çok büyük bir payı var. Avrupa ve birçok gelişme ülkede aynı boyutta işlemi biz daha uygun fiyata yapıyoruz. Bahsettiğim ülkeler Türkiye’ye göre 3-4 kat fiyat verebiliyorlar. O yüzden hastalar ülkemiz güvenli olduğu ve fiyatlar da uygun olduğu için ülkemizi tercih ediyorlar” dedi.

Sağlık turizminin ülke ekonomisine büyük katkısı olduğunu söyleyen Mehmet Alioğlu, “Döviz girdisinin temel araçlarından biri sağlık turizmi. Sağlık turizmi birçok yatırımcıyı canlandıran döviz girdisinin bir kaynağı olarak görülüyor. Rakamlar araştırıldığında, ilgili mercilerden öğrenilebilir. Ama kesinlikle ülke ekonomisine iyi bir katkısı olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Mehmet Alioğlu, şöyle devam etti:

Neredeyse bütün branşlarda en üst seviyede hizmet veriyoruz. Çok nadir olarak belki de Avrupa’da ya da çok gelişmiş ülkelerde dahi yapılamayan işlemleri normal olarak biz de bazen yapamayabiliyoruz ama onların sayısı belki de yüzde 1’in üzerine geçmez. Genel itibariyle bütün branşlarda hizmet veriyoruz.

30 DİLDE HİZMET VERİLİYOR

Kurumlarının tam teşekkülle olduğunu ve bütün sağlık hizmetlerini verebildiğini belirten Afrika Kıtası’nın genelinden hastaların kurumlarını tercih ettiklerini belirten Medipol Mega Üniversite Hastanesi Afrika Bölge Sorumlusu Hadjer Bouchelıt, “Hastanemizi Libya, Cezayir, Sudan, Mısır, Fas, Tunus, Kongo, Nijerya, Mali, Cibuti, Somali, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Fildişi Sahili’nden hastalar tercih ediyor. Hastaların mail yoluyla ya da referans alarak da kendilerini ulaşabildiğini ifade eden Bouchelıt, “Hastaların taleplerine göre randevu, tıbbi görüş ya da ameliyat için fiyat gibi şeyleri biz planlıyoruz ve hastalara sunuyoruz. Yani bütün organizasyonu biz yapıyoruz. Hastaların havalimanında karşılanması, randevuların ayarlanması, tercümanın verilmesi gibi her şeyi biz ayarlıyoruz. 100’ün üzerinde tercümanımız var. 30 dilde hizmet veriyoruz. Geçen sene 115 ülkeden 30 bin hasta aldık ve sağlık hizmeti verdik” dedi.

ÜLKEMDE HİÇBİR SONUÇ ALAMADIM

Arnavutluk’tan Türkiye’ye tedavi için gelen Bollaza Dermatitis hastası Ferit Disha, “Çare aramaya gittiğim yerde, bir arkadaş vasıtasıyla duydum, bizi buraya yönlendirdiler. Geldiğimden beri çok memnunum. Ülkemde de aynı şekilde tedavi gördüm ama hiçbir sonuç alamadım. Buraya geldiğimden beri bayağı bir ilerleme var. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

TÜRKİYE’DE DAHA İYİ UZMANLAR OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

Doktor tavsiyesi ile Türkiye’ye geldiğini aktaran prostat kanseri hastası Rus Oleksandr Neshchetinyi, “Bana ağır hastaları tedavi ettiklerini, cihazların iyi olduğunu, Türkiye’de bu konuda daha iyi uzmanların olduğunu söylediler. Bunun üzerine Türkiye’ye geldim. Burada bizi çok sıcak karşıladılar. Kalmak için de çok iyi şartlarda yerlere yönlendirdiler. Tedavi eden doktorumuz da çok iyi, çok memnun kaldık. Diğer elemanlardan ve ekipmanlardan da çok memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum. 3 yıl önce de Türkiye’ye dinlenmek için gelmiştim ve çok memnun kalmıştım. Doktorum Türkiye’de tedavi olmayı tavsiye edince de seve seve geldim” ifadelerini kullandı.

“VERDİKLERİ GÜVEN SAYESİNDE HALA BURADAYIM”

Kanser hastası Iraklı Mustafa Shamil Abdulhameed Almuslrhi ise hislerini şu şekilde ifade etti:

Türkiye’ye geldiğimde “Nasıl tedavi olacağım, nasıl karşılanacağım” gibi bazı hislerim vardı. Çok şükür buraya geldiğimde arkadaşlar çok güler yüzlüydü. Hastane de öyleydi, karşılamalar çok güzel oldu. Tedaviyi yapan doktorların hastaya karşı güler yüzlü olmaları, verdikleri güven sayesinde hala buradayım. Burada tedavime devam ediyorum. Çok şükür her şey yolunda”

Diş tedavisi için Türkiye gelen Libya vatandaşı Abdulbaset H. Ahmad da “Her anlamda hizmet çok iyi. Profesyonel ekipler var. Her şeyden memnun kaldım. Genel olarak hocalardan, her şeyden çok memnun kaldım” dedi.

USHAS NEDİR?

Türkiye’nin sağlık hizmeti alanındaki yüksek potansiyelini ve rekabet gücünü değerlendirerek sağlık turizminden döviz geliri sağlamak amacıyla ülkede sunulan hizmetlerin tanıtımını yapmak, kamu ve özel sektörün sağlık turizmine yönelik faaliyetlerini desteklemeyip, koordine etmek, uluslararası sağlık hizmetlerine ilişkin politika ve stratejiler ile hizmet sunum standartları, akreditasyon kriterleri konusunda Sağlık Bakanlığına önerilerde bulunmak üzere Uluslararası Sağlık Hizmetleri unvanı ile bir anonim şirket (USHAŞ) kuruldu. Şirketin hisselerinin tamamı Hazine ve Maliye Bakanlığı’na ait.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BAÜN HASTANESİNDE BİR İLK
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ESNAF İSTEDİ BAŞKAN YAPTI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
İFTAR SOFRASI DOLDU TAŞTI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Uydu Kuluçka Merkezi açıldı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
RAMAZAN ALTIEYLÜL’DE GÜZEL
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MEZARLIKLARA BAKIM YAPILDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
“ÇOK GÜZELSİN ALTINOVA”
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Çamlık’a Mini10 ve BALMEK
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BANÜ KARİYER FUARI’NDA
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BALIKESİR’DE DEPREM KORKUTTU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ÜRETİCİYE BÜYÜK DESTEK
GÜNLÜK HABER AKIŞI
EDREMİT’TE AĞAÇLAR BUDANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Yücel Yılmaz’dan ahde vefa
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MHP’DEN KEPSUT ZİYARETİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BALYA’YA YENİ TERMİNAL!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Şehir merkezine dev meydan
GÜNLÜK HABER AKIŞI
PALAZ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
CUNDA’DA VATANDAŞ BULUŞMASI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ERGİN CUNDA’YI GEZDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
CAN DOSTLAR UNUTULMADI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
“BİRLİKTE BAŞARDIK”
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MHP Gömeç’e kilitlendi
GÜNLÜK HABER AKIŞI
PARKLARDAKİ OTLAR TEMİZLENDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ALTIEYLÜL’DE ANLAMLI OYUN
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MHP ADAYLARINI TANITTI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
SOKAK HAYVANLARINA ŞEFKAT ELİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ALTIEYLÜL’DE BİR İLK DAHA
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BAŞKAN ERGİN ESNAFLA BULUŞTU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Türkiye’ye örnek tesis
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MOD10 ilk konserini verdi
GÜNLÜK HABER AKIŞI
AYVALIK’TA MECLİS TOPLANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KARESİ’DE MECLİS TOPLANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
EDREMİT’TE MECLİS TOPLANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜRESPOR FARKLI KAZANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Çevreye Duyarlı Burhaniye
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Koro şefi Kamuran Akkor
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Kamuran Akkor’un yetenekleri
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BALIKESİR’DE DEPREM KORKUTTU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Emaar SkyView’da kutladı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Emaar SkyView’da kutladı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Göz alıcı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
SİMGE’DEN VİRÜS UYARISI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ŞAHSENEM 500 KADINLA EĞLENDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
LEYLEĞİ HAVADA GÖRDÜ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Sanat Camiası Sergiye Koştu
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ALİŞAN KIBRIS’TA SAHNE ALDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜLBEN ERGEN NEŞE SAÇTI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BANDIRMA’DA CHP YENİ ADAYI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
DEMON AZAB-ÜL KEM GELİYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MERVE MERMER BU KEZ ÜZDÜ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MERVE MERMER BU KEZ ÜZDÜ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
“SONSUZLUĞA YOLCULUK”
GÜNLÜK HABER AKIŞI
SAKARYALI KADINLAR ŞAHLANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Türkiye’de bir ilk!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Leylifer dizisi MipCancun’da
GÜNLÜK HABER AKIŞI
HARUN KOLÇAK “GELMELİ” 
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Robotik çağın ayak sesleri
GÜNLÜK HABER AKIŞI
RETROAKTİF KISKANÇ MISINIZ?
GÜNLÜK HABER AKIŞI
DİKKAT KIRILIR!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KIBRIS ARABESK’E DOYDU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KIBRIS ARABESK’E DOYDU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KIBRIS ARABESK’E DOYDU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
E-imza Nedir?
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜLBEN ERGEN RENGARENK!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
CUMHURİYET 100 YAŞINDA!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KÜLTÜR ELÇİLERİMİZ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜLBEN ERGEN RENGARENK!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Edremit bayraklarla donatıldı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Edis’ten unutulmaz performans
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Fashion tv Güzeller geçidi
GÜNLÜK HABER AKIŞI
AYDIN ESKİKÖY ONURSAL JÜRİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
DATÇA’DA SANAT COŞKUSU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ACI KAYBIMIZ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Otomatik Portakal gala yaptı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
12 YIL SONRA YENİDEN ŞAHSENEM
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ASLAN GELMEDEN SESİ GELDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Yargı’da nefesler tutuldu!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Balıkesir’de Hareketli Hafta
GÜNLÜK HABER AKIŞI
DENİZ MANZARALI SKATE PARK
GÜNLÜK HABER AKIŞI
MUTLULUĞA İLK ADIM
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Çocuk Köyü pırıl pırıl
GÜNLÜK HABER AKIŞI
SARI CAZİBE: GÜLBEN ERGEN
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Ulaşımda sıkı denetim
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Demet Akalın’dan ters köşe
GÜNLÜK HABER AKIŞI
İvrindi’ye Sıcak Asfalt
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÖKNUR Bİ DAHA DİYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Gar Meydanı Sil Baştan
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÜLBEN ERGEN PHUKET YOLCUSU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GÖRKEMLİ DEFİLE
GÜNLÜK HABER AKIŞI
7/24 YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BALIKESİR’DE ZAFER COŞKUSU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Müthiş ikili
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Edremitspor’a genç takviyesi
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BAÜN’DE BAŞARI SIRASI ARTTI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
AŞIK VEYSEL UNUTULMADI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Ören Sahili Sefo İle Coştu
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Başkan Arslan Ekiplerle Sahada
GÜNLÜK HABER AKIŞI
TOKİ PAZARYERİNE KAVUŞUYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
EFSANE GERI DÖNDÜ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Sahillerde İşgale İzin Yok
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Hadise geccelerde yakalandı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Açılışta ünlüler geçidi
GÜNLÜK HABER AKIŞI
NUR KARACA ROPÖRTAJI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KKTC’DE YILDIZLAR GEÇİDİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
İrem Derici yapımcı oluyor!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KARESİ’DE HASAT ZAMANI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Yağmur Ün boşandı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
İzmir’de Edis rüzgarı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Ege’de Sıla rüzgarı esti
GÜNLÜK HABER AKIŞI
EDREMİT İL OLMAK İSTİYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KARESİ’DE BAYRAM HAZIRLIĞI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
AKILLI KAVŞAK HİZMETE AÇILDI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
REKORLARIN ADI MUHSİNE GEZER
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ALTIEYLÜL GÜZELLEŞİYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Büyük Ustadan Büyük Destek
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Kim kally ile Roportajımız
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Tuğba Ünal Yürek Hoplattı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Sporda Güçlendiren Hamleler
GÜNLÜK HABER AKIŞI
GELİRİ EĞİTİME…
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Sevgi Varsa Engel Yok
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Dere Yatakları Temizleniyor
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Aile dizisinde romantik sahne
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Müzik ile terapi
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Edis’ten coşku dolu konser
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Sosyeteyi buluşturan davet!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Aile dizisinde olay sahne!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Burcu Özberk mest etti!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Nesrin Cavadzade sezonu açtı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Gülben’den unutulmaz konser!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Simge’den aşk itirafı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Distopya Jürisi belli oldu!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BALIKESİR, TOGG’UNA KAVUŞTU
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ZABITALAR DENETİMDE!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BAŞKAN ORKAN KÖY HAYIRLARINDA
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Ömer Topçu’nun ilk albümü
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Bülent Ersoy helallik istedi!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Aileden müzisyen…
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Hadise ve Murda geccelerde!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Doğukan Medetoğlu uyutmayacak
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Aileden müzisyen…
GÜNLÜK HABER AKIŞI
TEŞEKKÜRLER
GÜNLÜK HABER AKIŞI
SAĞLIK KAHRAMANLARI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Doğukan Medetoğlu uyutmayacak
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Rabia Soytürk: Sefo benim…
GÜNLÜK HABER AKIŞI
PASTACI KIZIMIZ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ANMA
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ÖNCE İNSAN ÖNCE HİZMET
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Yardım İçin Buluştular!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Sefo’dan “Veda Saati”
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Anıl Tetik nişanlandı!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ANIL TETİK NİŞANLANDI!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
2023’te yepyeni Çalıkuşu
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ÇARŞAMBA’DAKİ CEVHER
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Haluk Bilginer taburcu oldu!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ET FİYATLARI DURDURULAMIYOR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Bora Akkaş baba oluyor!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Ömer dizisine sürpriz isim!
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KÖŞDERE
SON DAKİKA HABERLERİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu